top of page
Foto van schrijverkleinklaasje

20-9: Korfbal in de wijk

Vrijdag 20 september a.s. van 18.30 tot 19.30 uur kunnen volwassenen en kinderen (vanaf 2/3 jaar) oefenen met korfballen want Korfbalvereniging CKV Reehorst ’45 trekt de wijk in! Op de vroege vrijdagavond staan de korfbalpalen en mascotte Ziggy voor de bewoners klaar op de open plek tegenover de Elias Beeckmankazerne (bekijk de precieze locatie op Google Maps). Met gratis limonade en muziek. Kom langs en doe mee!

Train vrijblijvend mee met korfbal

Familievereniging Reehorst ’45 met bijna 300 leden, bestaat volgend jaar 80 jaar en wil meer mensen laten kennismaken met de sport. Een veld- en zaalsport die van 3 tot 100 jaar uitdagend en leuk is op ieder niveau. Van speels en goed voor de motoriek voor de kleintjes, tot competitief voor de jeugd en (jong)volwassenen en lekker actief bewegen op oudere leeftijd. Naast de trainingen en wedstrijden organiseren we veel leuke activiteiten voor jong en oud zoals een familiedag, bingo, filmavond, pubquiz of samen eten in het ‘ReehorstRestaurant’.

Korfbal: verrassend dynamisch

Ervaring leert dat veel mensen verrast zijn over de dynamiek en de sportieve sfeer op het korfbalveld. Daarbij is het de enige sport waarbij jongens en meisjes van jongs af aan leren samenwerken/-spelen in teamverband.

We zoeken voor sommige seniorenteams, jeugdteams en Kangoeroes heren/jongens en dames/meisjes!

Interesse om eens te komen kijken of vrijblijvend 3 keer mee te trainen?

Neem contact op met onze Technische commissie via: tc@ckvreehorst45.nl (volwassenen), jeugdtc@ckvreehorst45.nl of bel/app naar: 06-18 798 760. Dan vertellen wij je op welk moment je kunt meedoen aan een training.


Of kom op zaterdag (tot half oktober) onder het genot van een koffie eens kijken naar onze wedstrijden of de ‘training’ van de Kangoeroes (3-6 jaar) op Sportcomplex ’t Schuttersveld, Langekampweg 4 Ede (achter de Skeelervereniging).


Vanaf november zijn de trainingen en wedstrijden in de zaal. Informeer bij de Technische commissie waar jouw leeftijdscategorie traint/speelt.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page